Followers

Monday, 2 May 2016

Secret Admire - Part 1

Assalamualaikum...

Haaa.....  ada part la pulak cerita ni hahha... aku cerita mana yang aku termampu la dulu ya...

Bismillah...

Ok, secret admire? What is that means? Aku yang ada secret admire kah atau aku yang menjadi si secret admire tu? Haiyakk.... ya beneran, aku yang menjadi si secret admire tu... haha....  sebenarnya penat untuk menjadi "secret admire" pada seseorang yang kita suka.....  its tough sebab dalam diam kan...

Tapi itu yang berlaku pada diriku.. dalam tahun 2014 since aku kembali bekerja di tempat kerja lama ku dulu... aku menyukai nya dalam diam sehingga sekarang.. omaigad.... haha.. aku telah mengaku.. haiyoo... hahaha.... ya.. aku menyukai nya dalam diam.....

Aku x tau kenapa tapi aku senang melihat dia,  aku bukan lah menjadi secret admire yg bebetul admire kan dia... xde nye.. just simple.. i like him... see him, im happy.. boleh kata penyumbang terbesar untuk memotivasikan aku untuk datang bekerja.... haha....

Since aku suka dia, admire kan dia...  aku bukan nya penah bercakap dgn dia, even message.. never.... haha... kalau terjumpa pun just mcm tu je.. aku je la yang berbunga2 happy bila melihat dia.. tp dia, confirm la kan feel nothing hahaa....

Bayangkan la kn kalau dia tau aku suka dia.. omaigaadd.. habis aku....  honestly, i like this feeling... like him love him in silent mode.. tidak perlu tahu apa2 tentang dia pun .. cukup ada di depan mata  its make me happy and can smile tetiba... hahaha....

I know that i like him very much....
Miss him very much....

To be continued...

Wasalam...
EpalFaezah.....

0 comments: