Followers

Friday, 1 June 2012

Perkara semalam menjadi pengajaran buat hari-hari yg akan datang :)

Salam :)

FUh!!.. semalam memang hari-hari yang amat memeningkan kepala otakku...semua menjadi kusut dan serabut...tetiba stress dengan masalah yang sebenarnya simple ja......aku yang terlebih-lebih fikir...tengok..yang dapat masalah aku juga.....yang tension aku juga..hahaha....adeh... Pastu..aku pergilah story-mory ngan akak sorang ni tentang apa yang membuatkan kepala ku serabut.....pastu dia kata...

 "jangan amik serius sangat dengan semua yang berlaku di dalam ni..dalam ni semua just for fun and happy2.......Real life is better than duk fikir hal di dalam ni yang x ada kesudahan ni "

uitssss...hehe...aku pun fikir....fikir punya fikir... ya memang ada betul juga apa yang akak tu cakap...aku jak ni yang terlebih-lebih dan mengada-ngada nak buat jadik serabut...hoho..... Thanks kak...sebab buat aku lagi berfikir... makin lama aku akan faham juga keadaan sebenar di tempat tu....  so now... aku dah x fikir dah... just be cool and and always think positive....That is place for making fun and for happy life...so aku pun x perlu la amik serius sangat....just ignore ja feelings yg x baik datang ke dalam diri....apa yang berlaku semalam.. tu jadik pengajaran buat aku untuk lebih mengenal diriku supaya aku tidak akan jadi seperti itu di masa-masa akan datang hehehe... :)


Sebelum berakhir... aku suka pula dengan kata-kata ni...terjumpa tadi hehe :

" Pain is temporary. It may last a minutes,or an hour,or a day,or a year but eventually it will subside and something else will takes its place. If i quit, however its last forever "
wasalam :)

0 comments: