Followers

Tuesday, 12 June 2012

Nobody is Perfect :)

Salam

Congratulations! You're not perfect! It's ridiculous to want to be perfect anyway. But then, everybody's ridiculous sometimes, except perfect people. You know what perfect is? Perfect is not eating or drinking or talking or moving a muscle or making even the teensiest mistake. Perfect is never doing anything wrong - which means never doing anything at all. Perfect is boring! So you're not perfect! Wonderful! Have fun! Eat things that give you bad breath! Trip over your own shoelaces! Laugh! Let somebody else laugh at you! Perfect people never do any of those things. All they do is sit around and sip weak tea and think about how perfect they are. But they're really not one-hundred-percent perfect anyway. You should see them when they get the hiccups! Phooey! Who needs 'em? You can drink pickle juice and imitate gorillas and do silly dances and sing stupid songs and wear funny hats and be as imperfect as you please and still be a good person. Good people are hard to find nowadays. And they're a lot more fun than perfect people any day of the week. ~Stephen Manes, Be a Perfect Person in Just Three Days!

Hehe.... antara semua quote yang aku jumpa..quote yg diatas ni menarik perhatian ku...mungkin sbb cara dia menyampaikan begitu direct sekali tetapi penuh dengan maksud yang tersirat.... Nobody is perfect...... memang nature manusia juga as a part of beauty for being a human..... lumrah manusia... x ada yang sempurna di dunia ini melainkan hanya ALLAH swt.....   tetapi kita boleh jadi perfect dengan adanya orang di sekeliling kita yang akan menambah, memenuhi dan akan support kekurangan kita...... 

Example like.... aku kekurangan dari segi mungkin mempunyai mata yang buta... tetapi aku ada kawan-kawan juga family yang boleh menjadi mata ku.....( betul ka contoh ni hehehe)......Allah swt tidak menciptakan manusia itu dgn sempurna nya dari  segi luaran mahupun dalaman ( sifat,akhlak dll )  kerana ada sebab... Allah swt nak tunjukkan pada kita sesuatu yang kita akan tahu sendiri kenapa tidak ada manusia yang sempurna....x best la kalu semua orang ni perfect...mesti keadaan akan jadi sama ja semua kan? heheh....... ni pandangan aku la hehe..... 

p/s: aku membuat entry ni di saat-saat mata ku dah teramat terkebil-kebil sudah hehehee...( ngantuk )... aku nk tunjukkan quote tu jak..tetapi terlebih membebel sudah hehehe.... ok2.... stop!!

wasalam :)

0 comments: