Followers

Sunday, 3 June 2012

Meninggalkan blog sekejap selama seminggu :)

Salam

Hehe.. fuh... penat sebab baru sampai kampus ari ni... tp x apa...kerana ada misi dan tanggungjawab yang hendak di selesaikan..ku tempuhinya juga.... cheewwaaahh.... tajuk entry ni bukan sbb aku x dapat nak ber blog...cuma masa 1 minggu tu memang akan bz dan x kan sempat nak update apa2 pun...

aku ada program selama 1 minggu..menjadi akak fasi yang jahat...miahahahah... ( fasilitator) kepada budak-budak sekolah rendah juga sekolah menengah.... camping tu direct selama 6 hari...3 hari tempat lain... 3 hari lagi kat tempat lain..... sempena musim cuti sekolah ni.... InsyaAllah..akan ku lakukan yang terbaik untuk semua... :)

wokey-wokey..nanti bila lepas abis program....kalu dapat aku post la apa2 mengenai program tu... gambar-gambar ke..hehhee....... insyaAllah......

p/s: merindui lappy ku di rumah..aku update ni guna lappy sahabat... hehe :)

wasalam......

0 comments: