Followers

Thursday, 7 June 2012

Baru Balik dari KEM :)

Salam :)

Fuh...semalam baru balik dari Kem... jadik kakak fasi jahat dulu hahha... memang penat....dan hari ni baru dapat update blog... hehe... sepatutnya Kem kami ni 6 hari...tp 3 hari lagi di tangguh... x pela...ada hikmahnya... sbb mmg penat sebenrnya..kalu 6 hari direct konfem pengsan la jawabnya hehhe...ok la malas mau tulis byk2... aku akan sertakan gambar la... apa yg terjadi masa kem tu hahaha.....

Ni aku yg pakai vast dan adik2 yang join kem :)

 ni adik-adik kem

 Time adik-adik tengah solat dhuha... :)

 adik-adik kem bersama panji-panji mereka hehe

antara aktiviti yang dibuat

huhu... aku dapat upload sikit jak gambar sebab line kurang menyenangkan hehhe....tp itula sebahagian gambar yang boleh memberitahu semua..apa kerja yang aku suka buat hehehh..... memang happy bersama adik-adik..biarpun penat heheheh.... 

wasalam :)

2 comments:

UnaChenta said...

bestnya!! comelnya adik2 tu ..mesti ko geram mo mendendra kan? heheh

Epal Faezah Suzuran said...

mimang....apa lg.... aku ni direct seja..sbb ada yg nakal...mcm2 la hahha :)