Followers

Thursday, 31 May 2012

Bukan semua perkara itu Indah :)


salam..

Di atas tu..aku serta kan link blog pertama kesayanganku.... tu la blog ku sejak aku berada di tingkatan 4 or 5..sehingga la sekarang...oleh sebab kerana x da masa nak update... so bila nak buka balik..semuanya jadi celaru..haha...adeh....x pala...bak kata sahabat lain...buka buku baru buka kisah baru...dan update selalu...hehhe.....fuh!! really miss to update new entry for my first blog.... usah la dikenang benda yang jadi... hoho..biarkan ia berlalu....

so second blog ni ada sambungan dari blog yang pertama...so mcm biasala...like drama...ber episode kan hehe... design sama ja.... just kali ni i will make as simple blog...

p/s : really miss that blog... 

3 comments:

Muar said...

kalau semua perkara indah dan mudah ,hidup tak best :P

Permata ™ said...

hehe..xpalah..mungkin ada hikmahnya tu...:)..yang penting..moralnya..kne simpan data2 blog@fb@lain2 kat satu tempat agar xhilang pasni..kalau kita meninggal pun orang bleh chek dan tgok ape yang patut..peace!

Epal Faezah Suzuran said...

kpd muar... mesti statik je kehidupan kita... haha..bosan... :)

kpd permata...hehhe.....tu la lalai sungguhh sy..tp xpa..pasni sy akn simpan data2 tu hehhe..... thnks.. :)